Újratervezés – helyzetjelentés a WEKI-ből

Kedves Coworkereink, Tárgyalóbérlőink, Partnereink!

Kedves wekerleiek, környékbeliek!

Reméljük, mindannyian jól és egészségesek vagytok, és zökkenőmentesebben vészelitek át ezt a sok nehézséggel terhelt időszakot otthon, a családotok körében.

Szomorú hírt kell most megosztanom veletek.

Sajnos, az általatok is ismert és átélt helyzet a mi kis vállalkozásunkat sem kímélte meg. Nem tudtuk felvállalni a túl sok bizonytalanságot, azt, hogy nem látjuk, meddig tartanak a szigorú vagy a kevésbé szigorú korlátozások, meddig gondoljuk mi magunk is úgy, hogy még mindig nem biztonságos egymás közelében menni, mikor jön el az az idő, amikor ismét nemcsak vágytok arra, hogy elgyertek a WEKI-be dolgozni, de meg is teszitek ezt, mert teljes biztonságban érzitek/érezzük majd ott (is) magunkat mindannyian…

Sajnos attól, hogy – teljesen érhető okokból – nem jöttök most felénk, nekünk még vannak/lennének kötelezettségeink fizetés terén. Amit ilyen bizonytalan időtartamra egyszerűen nem tudunk bevállalni. Így úgy döntöttünk, hogy egyelőre felmondjuk a WEKI helyiség bérleti szerződését, és lehetőséget adunk a tulajdonosnak arra, hogy ha talál fizetőképes bérlőt, akkor éljen ezzel, és ne essen el ekkora bevételtől.

Nem tudjuk, talál-e ilyen bérlőt, és ő mennyi időre jön majd. Mindenesetre nyitottan hagytuk a jövőre vonatkozó kérdést, hogy ha ez az időszak elmúlik, mi a következő lépés. Nem örökre tervezzük hát bezárni a WEKI kapuit, de azt még nem tudjuk, hogy mikor és hol lesz lehetőségünk újra fogadni Titeket. Az is lehet, hogy valamilyen módon új alapokra helyezzük majd a bérletrendszert, kitalálunk valami más működési módot.

Nem tudjuk még pontosan tehát, mit hoz a jövő. De az biztos, hogy valamilyen formában folytatjuk majd. Semmiképp nem szeretnénk feladni ezt a 2,5 évig jól működő szerelem-vállalkozást, mert tudjuk, hogy jó, tudjuk, hogy szükség van rá, és Tőletek tudjuk, hogy többségetek továbbra is számol vele/velünk… Köszönjük a megerősítést ebben, ez segít a nehéz napokban, mert bizony azért valahol gyászolunk is…. A kert ugyanis például gyönyörű most! Minden kezd virágozni, jó már kint ülni a napsütésben, még ha néha be is jön egy kis hűvös.

Csak Ti hiányoztok!

Eszünkbe jut megannyi kellemes pillanat, amit Veletek osztottunk itt meg! A jóízű ebédek és beszélgetések, a kávézás/teázás közbeni csevejek. Egy helyen dolgoztunk, többetekkel szinte minden nap, beleláttunk egymás életbe kicsit, de csak az éppen egészséges módon. Amikor valaki rég nem látott „munkatárs” esett be, örömmel üdvözöltük itt újra.

És hát ugye az extra programok, amikre sokan eljöttetek. A különböző workshopok, amik már hagyománnyá váltak. A zártkörű csajos ruhacsereberék. Az egyáltalán nem zártkörű Garázsvásár-fesztiválok, a közös kertrendezések. A borkóstolás, az online fejtágítás, a vállalkozói reggelik vagy képzések… Mind-mind ide kötődnek.

Reméljük, nem fogjátok elfelejteni ezeket!   

Ugye nektek is vannak szép emlékeitek? Esetleg fotótok?

Mi lenne, ha együtt emlékeznénk kicsit!? Mi minden nap megosztunk majd egy számunkra kellemes emléket, történetet vagy pillanatot, természetesen fotóval dokumentálva. Megköszönjük, ha csatlakoztok ti is ehhez, ha van fotótok, akkor azzal, ha csak bevillan egy kedves emlék, akkor annak elmesélésével… 

Szép lenne, ha úgy búcsúznánk el – reméljük, csak egyelőre – a WEKI-től, hogy ezek a szép dolgok maradnak meg bennünk!

Játszotok velünk?

Még valami… Ha van kedvetek, akkor jelöljetek be Facebookon, – ha eddig még nem tettétek – ahol a továbbiakban úgy tervezem, hogy jegyzetek formájában fogom közölni a gondolataimat… Nem ígérem, hogy minden nap, de amikor tudok rá időt szakítani, és lesznek fontos megosztani való érzéseim… Az első ilyen jegyzetet itt találjátok, olvassátok szeretettel:

Köszönöm, hogy vagytok, hogy jártatok hozzánk vagy nálunk bármikor, hogy segítettetek abban, hogy az álmom valóra váljék, és segítettetek bebizonyítani, hogy álmodni érdemes!

Szeretettel, és bízva a további közös jövőben:

Debreceni Zsuzsa

Debizs

Ui.

Április 30-cal el kell helyeznem átmenetileg valahova rengeteg holmit, a WEKI berendezését. Kicsit bajban vagyok ezzel. Ha be tudtok vállalni néhány hónapnyi tárolást, az nagy segítség lenne nekem. Például a gurulós székekkel kapcsolatban azt találtam ki, hogy ha egyet-egyet befogadnátok átmenetileg, akár használhatnátok is amíg nálatok van, akkor amikor megvan, hogy hol, mikor folytatjuk a tevékenységet, visszafogadjuk őket. Az egyik coworkerünk, Marcell már befogadott egyet… Még 9 darab vár átmeneti befogadógazdára. Jelezzétek, ha jöhet egy-kettő! Nekem nagy segítség lenne!

Wintop Kft.
Budapest, 1192 Csaba köz 3.
Adószám: 13779922-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-903876

email: info@weki.hu
telefon: 06/30-207-5576
Impresszum
Adatvédelem

az oldalt tervezte és programozta: Szabó Gergő

Wekerlei Közösségi Iroda