2020: mi megint belecsapunk a lecsóba – íme, az első negyedévre tervezett workshopok!

Mutatjuk a fix eseményeinket, figyeljétek őket folyamatosan a közösségi oldalunkon!

  • Január 17. – Esztendők fordulóján – Évtervező Workshop a Wekiben  – a Családmenedzsment szervezésében

Esztendők fordulóján – évtervező workshop a Wekiben

Wellness event by Családmenedzsment on Friday, January 17 2020

  • Február 1. – Workshop és Alkotó Műhely Boróka Kristály Patikájával – részletek később. Aki ismeri és már jelezte, hogy szeretne jönni, írja fel a naptárába, aztán írhat a szokásos, wekiroda@gmail.com címre.

Boróka Kristály Patikája

Boróka Kristály Patikája, Budapest. 4,050 likes · 82 talking about this · 65 were here. Ék – Szereket készítek. Szeretetből, Szerelemből és Kristályokból, hogy testünk éke és lelkünk gyógyítója legyen.

  • Március 7.  – Élményfestés a Vera Visual Arttal: részletek hamarosan!
  • Március 28. Tavaszi ajtókopogtató a Csipkecsirkével

Csipkecsirke

Csipkecsirke – Ady Endre út 17. – Huba u. 2., Budapest, Hungary, 1192 – Rated 5 based on 15 Reviews “Igényes ajándékok, egyedi ékszerek, igazi kézműves…

  • Április 18. – Tavaszi, 13. Garázsvásár Fesztivál: hamarosan!

Árlistánkat megtaláljátok ITT, de extra kérésre természetesen személyre szabott ajánlatot adunk!        

És persze a WEKI-ben CoWorkerkedük is:

A WEKI fentiek mellett még mindig egy közösségi, más néven co-working iroda! Talán nem is gondoltatok eddig ránk így, de a jövőben feltétlenül jussunk eszetekbe, mert kiváló alternatíva vagyunk…! Főleg most, hogy valóban elkezdődik az M3-as metró déli szakaszának felújítása! Biztos, hogy szeretnél minden nap hatalmas stresszben bevergődni a városba? Biztos, hogy nem lenne jobb helyette inkább egy csendes, kertvárosi környezetben lévő, családias irodába beülni, ahol nincs tömeg, nem kell a metrópótlón nyomorogni, nem kell a csatlakozás miatt aggódni, vagy a metrópótló miatt beállt dugó miatt morgolódni?

Legközelebb próbáljátok ki! Szerencsére egyre többen gondoljátok úgy, hogy megéri nálunk dolgozni, egy igazán kellemes és nyugodt légkörben – immáron tízen vagyunk állandó co-workerek, és a tárgyalónkat is egyre többször használják, de van még szabad kapacitásunk, gyertek bátran!

A XIX. kerületben, Kispesten működünk, családias internetkávézóként is aposztrofálhatnánk magunkat. Tudtunkkal Dél-Pesten mi vagyunk az egyetlenek. Közel vagyunk a reptérhez és az M3 metró Határ úti megállójához, könnyen megközelíthettek, és nem kell a belvárosig mennetek, hogy találjatok egy közösségi teret, Co-working irodát. Ideálisak vagyunk co-workingre vagy tárgyalni, hiszen van egy különálló, akár 8 fővel is használható tárgyalónk is!  Kocsival se menjetek tovább, mert itt mindig van az utcában ingyen parkolóhely.  Jó a levegő, nagy a nyugi, ráadásul tavasztól-őszig akár a kertben, jó levegőn is dolgozhattok.

Találtok bevásárlóközpontot is a közelben, hiszen újranyitott a Shopmark, illetve helyi kis éttermekben, kávézókban is ehettek, ha arra vágytok.

A wifi hasít, a nyomtatónk szépen nyomtat, és bérletáraink is barátságosak! Na meg persze a többi Co-Worker is, aki már nálunk tölti hetente egy-két-három napját… És akiket nemsokára egy külön posztban tervezünk nektek bemutatni…

Nos, Veled mikor találkozunk?

Debreceni Zsuzsa

Kiemelt kép: Pixabay/geralt

Wintop Kft.
Budapest, 1192 Csaba köz 3.
Adószám: 13779922-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-903876

email: info@weki.hu
telefon: 06/30-207-5576

az oldalt tervezte és programozta: Szabó Gergő

Wekerlei Közösségi Iroda