Kerámiafestés – a MadeByYou-val workshop

Kerámiafestés – a MadeByYou-val workshop – a második

Múlt szombaton lezajlott második workshopunk is a WEKI-ben, melynek során kerámiákat festhettünk a MadeByYou Pesti üzletének jóvoltából

Ezúttal pontosan tízen gyűltünk össze, hogy legyártsuk a kinézett kerámiákat – ki ajándékba, ki magának…. Volt, aki háztáblát csinált a nyári házikójába, volt, aki cégtáblát, és olyan is akadt, aki a kisfiának készített feliratot a szobája ajtajára.

Készültek ajándék kínálótálkák, illetve müzlis tál, meg kávéspohár, és volt, aki – minden szégyenérzet nélkül, egészséges „önzéssel” – magának készített bögrét (mint pl én is 😊).

A hangulat most is remek volt – reméljük, ez már alap! – és most még egy kis „szőrös feltöltődéssel” is tudtunk szolgálni, mivel Szilvit elkísérték a kutyái, hiszen mi kutyabarátok is vagyunk!

De most beszéljenek ismét helyettünk a képek! (A kiégetett kerámiákra kicsit még várni kell, sokat változnak égetés után, de megígérjük, hogy azokat is megmutatjuk majd!)

 

Te is jönnél?

Kedvet kaptál esetleg Te is, hogy elgyere a következő workshopra? Jó hírünk van, arra még van pár kiadó helyünk!

Itt a tudnivaló róla – ha ide eljössz, akkor az a jó hírünk, hogy a környezetedért is sokat teszel, hiszen környezettudatosan újrahasznosítasz!

Ajándék és ékszer készítés workshop  a NE VÁSÁROLJ SEMMIT nap alkalmából

November 25. szombat 14-18 óráig

Ezen a napon Csóka Eszter játék- és bábkészítő, díszlettervezővel – pólóanyagból és kávékapszulából készíthetsz különböző használati tárgyakat, díszeket:

1 db játék, 1 db sál vagy nyaklánc és 4 db egyéb kiegészítő készíthető

Részvételi díj: 3000 ft/fő

Maximális létszám: 10 fő!

Az esemény linkje ITT, jelentkezés pedig erre is a wekiroda@gmail.com email címen.

Ha szeretnél olvasni a korábbi workshopunkról is, ITT megteheted.

Ha pedig szeretnél tudni részleteket a következő, Kekszdíszítő workshopunkról, hogy előre tervezhess, ITT találod az összefoglalót, és ITT magát az eseményt.

Várunk szeretettel!

Ne felejtsétek el, hogy irodánk a WEKI – Wekerlei Közösségi Iroda, Kispesten, (a XIX. kerületben), azon belül is a gyönyörű és hangulatos Wekerletelepen található, a reptérhez és a Shopmark bevásárlóközponthoz közel, jó tömegközlekedéssel – a 3-as metró kb 8 perc sétával elérhető, vagy egy megálló villamossal,-, ingyenes parkolási lehetőséggel az utcán, internettel, wifivel, nyomtatási lehetőséggel, kávéval-teával, mindennel, ami egy co-workernek kellhet, és mindennel, amit egy jó internetkávézó is adhat, de itt van még amellett nyugalom, kert, családias hangulat, és még kutyabarátok is vagyunk!

Ideális helyszín a co-workingre! És most már szuper tárgyalót is tudunk biztosítani! Mi kellhet még?

Próbáljátok ki!

 

Debreceni Zsuzsa

Wintop Kft.
Budapest, 1192 Csaba köz 3.
Adószám: 13779922-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-903876

email: info@weki.hu
telefon: 06/30-207-5576

az oldalt tervezte és programozta: Szabó Gergő

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!