AKCIÓ! Bevezető akció bérleteseknek

 

Akció Nektek! Októberben az alábbi lehetőségek közül választhattok…

 

 

Az akció csak az első 5 bérletvásárlónak biztosított, ezért érdemes gyorsnak lenni!

  1. BÉRLET UPGRADE – a megvásárolt bérletedhez havi +két alkalmat ajándékba kapsz!
  2. HOZZ MAGADDAL MÉG VALAKIT – ha valamilyen közös feladaton dolgozol valakivel együtt, nektek segítség lehet, ha időnként a (projekt) munkatársad is jöhet veled. Ezért most az összes bérlethez felajánljuk, hogy havi két alkalommal + egy ember ingyen használhatja a WEKI-t.
  3. Ha fentiek közül egyik lehetőséggel sem szeretnél élni, ne búsulj, akkor választhatod a bérletedhez, hogy heti egy alkalommal vendégünk légy egy EBÉDRE a wekerlei Éléskamra Étterem kínálatából.

Reméljük, a fenti akciók kedvetekre lesznek, és mielőbb ellátogattok hozzánk! Ne felejtsétek, csak az első 5 bérletvásárlónak tudjuk fentieket felajánlani, viszont a kedvezményes bérletáraink egészen december 31-ig érvényesek! Részletes árlista ITT

Az első éles hetünkben egyébként a WEKI-ben elkezdtük belakni a helyet/teret, jöttek már lelkes helyi barátok, ismerősök, de ránk találtak már olyan kedves emberek is, akikkel korábban még nem találkoztunk. Fenti akciókkal a célunk, hogy minél több Co-Workerrel meg tudjuk ismertetni és szerettetni a helyet, hisz úgy lesz a WEKI egy igazán klassz hely, ha sok jó ember használja! Ha ebben segítetek, és megosztjátok a bejegyzést, külön megköszönjük!

Várunk Benneteket hétköznapokon 9-17 óra közt! Előzetes bejelentkezés ajánlott, már működik az időpont foglaló rendszer is, vagy írhattok emailt az info@weki.hu vagy a wekiroda@gmail.com email címre. Ha a 9-17 órától eltérő időpontban jönnétek, telefonáljatok!

Ne felejtsétek el, hogy a WEKI – Wekerlei Közösségi Iroda  Kispesten, (a XIX. kerületben), azon belül is a gyönyörű és hangulatos Wekerletelepen található, a reptérhez és a Shopmark bevásárlóközponthoz közel, jó tömegközlekedéssel – a 3-as metró kb 8 perc sétával elérhető, vagy egy megálló villamossal,-, ingyenes parkolási lehetőséggel, gyors internettel, wifivel, nyomtatási lehetőséggel, kávéval-teával, mindennel, ami egy co-workernek kellhet, és mindennel, amit egy jó internetkávézó is adhat, de itt van még amellett nyugalom, kert, családias hangulat, és még kutyabarátok is vagyunk!

Ideális helyszín a co-workingre!

Debreceni Zsuzsa

Wintop Kft.
Budapest, 1192 Csaba köz 3.
Adószám: 13779922-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-903876

email: info@weki.hu
telefon: 06/30-207-5576

az oldalt tervezte és programozta: Szabó Gergő

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!