Garázsvásár és Megnyitó

BEszámolónk arról, hogy megnyitottunk, illetve előtte még  Garázsvásárral is volt

Garázsvásár Fesztivál, a WEKI társszervezésében és részvételével

Szombaton eljött a várva várt őszi Garázsvásár Fesztivál napja, amin ezúttal a WEKI mint társszervező debütált a Tessék csak! mellett. És nem csak szerveztük, hanem mint majdnem mindig, részt is vettünk, mint árusítók, mert a felesleges holmik  valahogy „teremnek” otthon, és ha már ennyit dolgozunk a rendezvénnyel, akkor megpróbálunk mi is túladni rajtuk. Mint az utóbbi időben majdnem mindig, az időjárás ismét mindenkit izgalomban tartott az eseményt megelőző napokban. Tavasszal csütörtökön még hóesésben osztottuk a kispiacon a molinókat a résztvevőknek, most szakadó esőben. De azt ígértem, hogy nem lesz eső szombaton, nos, ezt félig be is tartottam – már amennyiben ez rajtam múlik ugye?!
Tehát, pénteken napsütés volt, szombaton is, kb du egyig, de akkor viszont egy hirtelen jött zápor kicsit ránk ijesztett. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorjában a napot. Mi, mint 2b helyszín,

  • Szilvivel, aki a marketing kommunikációnkat viszi, a WEKI-ben és a Garázsvásár Fesztiválon is,
  • Gáborral, aki a Tessék csak! maga egyszemélyben,
  • Cynivel, aki a Pihiszuszi egyik beugrós munkatársa, illetve
  • Anikó barátnőmmel, aki mint coach, nagy segítségemre volt abban, hogy rájöjjek, a WEKI az én utam,

már korán reggel csak pakoltunk, és pakoltunk. Az érdeklődők már ½ 9 körül keringeni kezdtek az udvarunk előtt, és pontban kilenckor már le is zajlott az első adásvétel: két vevő, aki ugyanaz miatt a rugós foci miatt jött, békésen és kulturáltan megegyezett egymással, hogy kié legyen. Aztán innentől bevallom, nem sokra emlékszem. Csak az rémlik, hogy szaladok ide, szaladok oda, ezt hozok, azt viszek, ide írok ki valamit, oda válaszolok valakinek. Közben szerencsére sokan jöttek érdeklődni maga az iroda miatt is! Körbevittem jópár ismerőst és leendő ismerőst, remélem, lesz közülük olyan, aki legközelebb mint „ügyfél” tér vissza.

Pillanatok:

Voltak vicces pillanatok is, pl amikor az eladó porszívót ki szerette volna próbálni a leendő gazdája, nevetve konstatáltuk, hogy nálunk még „Co-Hoovering-re” (Együtt porszívózásra (?)) is van lehetőség.
Amikor aztán leszakadt az ég, na, az már nem volt olyan vicces. Első ijedelmünkben gyorsan elpakoltunk mindent, és csak később jutottunk arra a döntésre, hogy a kocsimban tárolt sátrak közül az egyiket bizony csak felállítjuk az udvaron, és alatta még tovább árusítunk, csökkentett üzemmódban. Végül ebben én már nem vettem annyira részt, mert Szilvi szó szerint rám parancsolt és hazaküldött, hogy pihenjek egyet, mielőtt visszajövök a következő felvonás, a WEKI megnyitó előtt pakolni és berendezni. Szóval, hazamentem, mert már alig álltam a lábamon és beszélni is nehezemre esett, pedig ez igazán ritkán fordul elő velem.

 

WEKI – Megnyitó

4 óra körül aztán nem bírtam már tovább a pihenést. Visszatértem pakolni. Szilvi és Cyni, Anikó és Férje, és az én kedves Férjem kitettek magukért. Nagynéném is megérkezett, ő is besegített. Hipp-hopp, pikk-pakk berendeztük az irodát „megnyitó-üzemmódra”, megterítettünk, kitettük a héten sütött rengeteg sütit tányérokra, pezsgőket bontottunk, poharakat raktunk össze, kávét főztünk. Közben kint a többiek mindent elpakoltak, fél 6-ra már nyoma sem volt annak, hogy itt ma Garázsvásár volt, minden ragyogott és a vendégekre várt. Akik lassan meg is érkeztek, sorjáztak befelé. Volt, aki sütit is hozott (köszi Hajni és Kriszta), illetve pezsgőt, ajándékot… Nagyon jó érzés volt, hogy ennyi ember jött el, ennyien szerettek volna szeretettel, és örömmel osztozni a sikeremben, mindenkinek kívánom, hogy egyszer élje ezt át! Eljöttek azok, akiknek támogatása kellett ahhoz, hogy elinduljak az úton, eljöttek Wekerle fontos civil és nem civil képviselői, eljöttek barátaim, akik kedvelnek – és akik nem tudtak eljönni, kedvesen, kimentették magukat, vagy aki nem tudott este jönni, az még benézett a nap folyamán, vagy kérte, hadd jöjjön el egy másik időpontban.

Még beszédet is mondtam, bár nagyon izgultam, de segített az, hogy nem idegenek előtt kellett beszélnem, hanem mindenki ismert.

Szóval, röviden, és tömören befejezem: MEGNYITOTTUNK, immáron HIVATALOSAN IS!

 

Holnaptól várunk Benneteket hétköznapokon 9-17 óra közt! Előzetes bejelentkezés ajánlott, – bár még nincs tömegverekedés a helyekért, – de már működik az időpont foglaló rendszer is, de az is jó, ha írtok emailt az info@weki.hu vagy a wekiroda@gmail.com email címre, illetve ha fb-on jeleztek. Ha a 9-17 órától eltérő időpontban jönnétek, pláne írjatok!

És még valami:

Ne felejtsétek el, hogy irodánk a WEKI – Wekerlei Közösségi Iroda, Kispesten, (a XIX. kerületben), azon belül is a gyönyörű és hangulatos Wekerletelepen található, a reptérhez és a Shopmark bevásárlóközponthoz közel, jó tömegközlekedéssel – a 3-as metró kb 8 perc sétával elérhető, vagy egy megálló villamossal,-, ingyenes parkolási lehetőséggel az utcán, internettel, wifivel, nyomtatási lehetőséggel, kávéval-teával, mindennel, ami egy co-workernek kellhet, és mindennel, amit egy jó internetkávézó is adhat, de itt van még amellett nyugalom, kert, családias hangulat, és még kutyabarátok is vagyunk!

Ideális helyszín a co-workingre!

A megnyitón készült fotókért köszönet Erdős Lacinak és Tóth-Szabó Szilviának

Debreceni Zsuzsa

Wintop Kft.
Budapest, 1192 Csaba köz 3.
Adószám: 13779922-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-903876

email: info@weki.hu
telefon: 06/30-207-5576

az oldalt tervezte és programozta: Szabó Gergő

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!