Elindul a WEKI

Elindul a Weki – egy álom megvalósult

És eljött ez a nap is, holnap elindulunk, bár még nem teljesen hivatalosan, és csak próbaidőre, nem minden nap még, meg ingyen, miegymás…. De KÉSZEN vagyunk!

Jó, jó, még lehet(ne) pár dolgot finomítani, és fogunk is. Egyelőre ennyire futotta erőnkből és tőkénkből: Ki van festve, amit ki vagy le kellett, a segítségért Ferinek tartozom hálával. Vannak asztalaink, a kisszobában 4 fő fér el kényelmesen, a nagyban 6 fő. Szép asztalok. Vannak hozzá székek is. Nagyon kényelmesek, irodaiak, gurulósak. Mindkét szoba tiszta, rendezett (a porszívót Vásári Melindának köszönhetjük), vannak jópofa lámpák a plafonon, menők (Öcsikém, köszi a szerelést!!). Vannak asztali lámpák is, igaz, azokba még kellenek égők, de hamarosan érkeznek. Függönyök is lógnak mindenhol (mindet Zsófi hagyta itt nekünk, köszi Zsófi!), és a kisszobában lehet saját dobozod, amiben otthagyhatod, amiket nem akarsz minden nap cipelni. (Kérlek, a laptopod ne legyen ilyen!) A nagyszobában flipchart táblánk is van, amit Gorka Botondtól kaptunk ajándékba. Egy klassz tükör is áll a sarokban azt a közvetlen szomszédom adta (köszi Katalin), én lefestettem, még felszerelésre vár, de majd kitalálhatjuk a helyét együtt is.

Konyha

Van klassz konyha, kiglancolva (köszönöm Zsókám!), iszonyú finom kávét készítő kávéfőzőgépünk (a tippért Szabó Tamásnak vagyok hálás), elektromos vízforralónk. Került a konyhába étkészlet, poharak, bögrék, evőeszközök. (A bögrék majdnem mind Wekerléről, egy részüket kaptuk, egy részüket potom áron szereztük a Wekerlei Garázsvásár- és Csevegő csoportból.) Természetesen van fürdőszoba, akár le is zuhanyozhat, aki akar. Reggel megérkezik a nyomtató is, mire jöttök. A net már hasít (maximális sávszélesség: 500 / 200 Mbit/s, garantált sávszélesség: 200 / 50 Mbit/s)

Kert

Van kert, ami – hála a közösségi kertrendezésnek és a segítőknek, akikről külön poszt szólt korábban – gondozott. Fodor Ágnes keramikustól, a FoenX ceramic vezetőjétől kapott gyönyörű kerámia edénykéinkben kis pozsgások figyelnek minket. Van klassz kinti asztalunk, amit a szomszédomtól (Köszi Judit) kaptam kölcsön és egyelőre fehér műanyag székeink, amiket mindet kaptam, Barna Zsófitól és Szabó Gergőtől illetve Boros Jancsitól. De nálunk rakták le Tracey-ék a közösségi raklapkanapé két részét is, tehát azon is lehet majd henteregni. Üzemel a Facebook-oldal és a honlap, hála Szilvinek és Gergőnek a segítségért, valamint Gera Attilának a logóért, designért!

Van tisztaság, lesz jó hangulat, amihez már csak Te hiányzol! Tehát, valami elindul! Most már tényleg!

Várunk tehát Téged is szeretettel!

Ne felejtsétek el, hogy irodánk a WEKI – Wekerlei Közösségi Iroda, Kispesten, (a XIX. kerületben), azon belül is a gyönyörű és hangulatos Wekerletelepen található, a reptérhez és a Shopmark bevásárlóközponthoz közel, jó tömegközlekedéssel – a 3-as metró kb 8 perc sétával elérhető, vagy egy megálló villamossal,-, ingyenes parkolási lehetőséggel az utcán, internettel, wifivel, nyomtatási lehetőséggel, kávéval-teával, mindennel, ami egy co-workernek kellhet, és mindennel, amit egy jó internetkávézó is adhat, de itt van még amellett nyugalom, kert, családias hangulat, és még kutyabarátok is vagyunk!

Ideális helyszín a co-workingre!

 

Debreceni Zsuzsa

 

Wintop Kft.
Budapest, 1192 Csaba köz 3.
Adószám: 3779922-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-903876

email: info@weki.hu
telefon: 06/30-207-5576

az oldalt tervezte és programozta: Szabó Gergő

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!